sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Desene de colorat cu cadouri de Craciun


Desene de colorat cu cadouri de Craciun - Sarbatoarea Craciunului este speciala, atmosfera din cadrul acestei sarbatori este una deosebita, oamenii sunt mai uniti, mai buni, isi fac cadouri unii altora si se bucura si se distreaza impreuna. Copiii sunt foarte fericiti pentru ca ei stiu ca o data cu venirea Craciunului vine si Mosul si le aduce cadouri. Fetita din imagine cauta cadourile in ciorapul care sta atarnat langa semineu.


Planse de colorat cu cadouri de Craciun - Este ajununul Craciunului. Mos Craciun este foarte ocupat. Inca nu a terminat de pragatit cadourile pentru copii. A cerut ajutorul spiridusilor. Acestia lucreaza de zor si pregatesc pentru fiecare copil un cadou mai consistent sau mai putin consistent in functie de comportamentul lor din timpul anului. Ca sa-i fie mai usor Mosului, spiridusii au lipit pe fiecare cadou numele copilului caruia ii este destinat acel cadou.


Foi de colorat cu cadouri de Craciun - In aceasta imagine este surprins un copilas care deschide cu nerabdare cadoul primit de la Mos Craciun. El este foarte fericit si spera sa gaseasca inauntru ceea ce si-a dorit el cel mai mult, masinuta Fulger si trenuletul Thomas.

Niciun comentariu: