miercuri, 21 noiembrie 2012

Desene de colorat cu Mos Craciun


Desene de colorat cu mos Craciun - In aceasta plansa de colorat este surprins Mos Craciun, in seara ajunului Craciunului. Acesta zboara peste dealuri, case, brazi, cu sania condusa de reni in frunte cu Rudolf si trece pe la casele tuturor copiilor cuminti sa le aduca cadouri.


Planse de colorat cu Mos Craciun - In ajunul Craciunului copiii il asteapta nerabadatori pe Mos Craciun. Desi poate ei nu au fost foarte cuminti pe parcursul anului, ei totusi spera sa primeasca cadouri si jucarii frumoase. Copilasul din imagine l-a asteptat timp indelungat pe Mos Craciun, avea pregatite o gramada de cantecele si poezii pentru Mosul, insa somnul l-a luat pe neasteptate. Acum doarme linistit in patutul sau alaturi de jucaria lui preferata, ursuletul de plus si viseaza la jucariile aduse de Mos Craciun pe care o sa le gaseasca dimineata cand se va trezi.


Imagini de colorat cu Mos Craciun - Mos Craciun este inca acasa, la Polul Nord, lucreaza in biroul lui. Mai este putin timp pana in ajunul Craciunului cand va porni la drum cu sania condusa de reni. In caietul sau este notat numele fiecarui copil si cu tot ce a facut pe parcursul unui an, daca a fost cuminte, daca a ascultat de parinti, daca s-a jucat frumos cu ceilalti copii sau nu. Acum Mosul in functie de faptele fiecaruia imparte cadourile cu dulciuri si jucarii. Biroul Mosului este decorat frumos, pe perete atarna un tablou cu renul favorit a lui Mos Craciun, Rudolf.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Best No Deposit Bonus Codes in India - Herzamanindir.com
5 steps1.Visit the official website of No Deposit India.
Benefits of using a 바카라 no goyangfc deposit bonus.
Benefits of using a no deposit bonus.
Benefits of 1xbet app using a no deposit bonus.
Online Sincere Accessory febcasino.com domain www.online-bookmakers.info