vineri, 23 noiembrie 2012

Desene de colorat cu om de zapada


Desene de colorat cu om de zapada - A sosit iarna! Copiii sunt fericiti ca pot sa se joaca si sa construiasca omul de zapada. In aceasta plansa, este surprins un parinte care a iesit afara cu copiii sai si cu catelul si au inceput sa construiasca impreuna un om de zapada. Omul de zapada care a iesit este minunat! Intr-o mana tine o matura, in cealalta mana tine o acadea imensa, de gatul lui atarna un fular iar pe cap are o caciula.


Planse de colorat cu omul de zapada, gratuit pentru copii - In aceasta imagine, copiii s-au retras spre casele lor, iar omul de zapada a ramas singur. Totusi, nu chiar asa de singur, pentru ca o data ce copiii au plecat niste animalute au prins curaj si s-au apropiat de omul de zapada sa-l vada mai bine. O veverita si o pasarica il privesc curioase dintr-un copac, in timp ce o vrabiuta mai tupeista si-a facut culcus pe palaria lui. Insa pe omul de zapada nu pare sa-l deranjeze. El continua sa priveasca in departare nemiscat.


Fise de colorat cu oameni de zapada - In aceasta plansa este surprins un om de zapada putin crispat,  din cauza soarelui care a rasarit si care incepe sa-l topeasca.


Niciun comentariu: